Eerste namen Weistock bekend

20-5-2010 door: Redactie
De organisatie van het Weistock Festival is hard bezig geweest om bands te boeken voor het komende festival en dat heeft resultaat opgeleverd. Ondertussen zijn vijftien groepen bekend, waarmee het festival veel verschillende bands heeft ­binnengehaald en er veel verschillende­ genres de revue zullen passeren.

Ook zal cabaret dit jaar niet ontbreken. Onder andere Jaya the Cat, Seita, Appie Hein en Big Shampoo And The Hairstylers geven op 17 en 18 juli op de skatebaan in Lottum een concert weg. En er komen nog vier extra namen bij. Voor meer informatie over het festival en de bands, kijk op www.weistock.nl. ­

Hoewel de kaart­verkoop pas op 1 juni begint, is er ook een andere manier om kaartjes te ­krijgen voor het festival. Weistock is namelijk sponsor van Duchenne Heroes, een mountainbiketocht van zeven dagen. Fietsers moeten 2.500 euro inleveren om mee te doen aan deze tocht en drie deelnemers proberen dat onder andere binnen te halen door een loterij.

Wie meedoet aan deze loterij kan kaarten winnen voor Weistock en tegelijkertijd Duchenne Heroes ­steunen. Loten zijn te verkrijgen via www.letsrideforduchenne.nl.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie