Eerste winnaars WK Poule

17-6-2010 door: Redactie
De HALLO Horst aan de Maas WK Poule is in volle gang. In veel cafés, bedrijfskantines en aula's van scholen in Horst aan de Maas keken WK-fans op groot scherm of hun voorspelling voor de wedstrijd Nederland-Denemarken uitkwam. Zo ook bij basisschool de Doolgaard in Horst waar de kinderen volop uitgedost uitbundig juichten voor de twee goals van het Nederlands elftal.

Intussen is de HALLO Horst aan de Maas WK Poule in volle gang. Vrijdag 19 juni direct na afloop van de wedstrijd Duitsland - Servië worden de eerste periodekampioenen op de website van de HALLO WK Poule bekend gemaakt. Prijswinnaars worden ook per e-mail op de hoogte gebracht. Let op: als er niet binnen 48 uur op gereageerd wordt, schuift de prijs automatisch door naar de volgende hoogstgenoteerde deelnemer in de stand. Bij gedeelde plekken wordt gekeken wie het dichtst bij het totaal aantal gescoorde doelpunten tot dat moment zit. Op 24 juni zullen de drie winnaars ook officieel vermeld worden in dit nieuwsblad.

Er zijn nog WK posters met het speelschema verkrijgbaar bij: Phicoop, PLUS, Derix, Weijs, Gommans, Shoe Time en Intertoys

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie