Eerste dag voetbaldagen Lottum verregend

29-7-2010 door: Redactie
Afgelopen maandag vond op sportpark Oud Aast in Lottum de opening plaats van de voetbaldagen, welke georganiseerd worden door Sportevents4kidz. Voorheen vonden deze voetbaldagen plaats onder de naam Jako-Voetbaldagen. Van maandag 26 tot en met vrijdag 30 juli worden jeugdige voetballers diverse technieken en tactieken over de voetbalsport bijgebracht.
De opening van de voetbaldagen in Lottum vond in de stromende regen plaats (foto: Hans Loonen)

Tijdens de voetbaldagen vinden wedstrijdjes plaats waarbij spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende formaties en varianten. Zo is er aandacht voor boardingvoetbal, kooivoet­bal en pannavoetbal. Verder is er een voetbal-doedag, honkvoetbal, poeierbal, voetvolley en een penaltybokaal.

Alle voetbalactiviteiten staan onder leiding van ervaren trainers en leiders. Zowel jongens als meisjes nemen aan de voetbaldagen deel waarbij een minimumleeftijd geldt van 6 jaar en maximaal 13 jaar. In totaal hebben zich 233 spelers opgegeven voor de voetbaldagen. Als begeleider hadden zich 36 personen aangemeld.
De voetbaldagen worden vrijdagmiddag 30 juli afgesloten met een sponsordribbel. De opbrengst van deze actie gaat voor een deel naar een weeshuis in Afrika via de stichting Kans op Toekomst. Een ander deel van de opbrengst wordt door SV Lottum geschonken aan het project 'Alpe d'HuZes',
aan het fietsteam Rabobank Maashorst & Relaties. Alpe d'HuZes is een stichting die zich inzet in de strijd tegen kanker.

De deelnemers aan de 1.000 meter sponsordribbel beginnen hun actie vrijdagmiddag 30 juli om 13.15 uur op sportpark Oud Aast in Lottum.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie