Eerste competitiewedstrijd hockeydames

18-3-2010 door: Redactie
Afgelopen zaterdag stond voor het Horster MC1 hockeyteam de eerste competitiewedstrijd op het programma. Door een behaald kampioenschap in de eerste seizoenshelft komen de meiden nu uit in de 1e klasse van de KNHB.

Dat het niveau voor de meisjes C1 uit Horst nu een trapje hoger ligt werd al snel duidelijk in het begin van de wedstrijd. Zo stonden de bezoekende meisjes van het C1 team uit Venlo bij rust op een comfortabele 0-3 voorsprong. Daarmee werd ook duidelijk dat winnen voor de Horster meisjes niet meer zo gemakkelijk zou gaan als tijdens de aanloop naar het kampioenschap in de eerste seizoenshelft.
Maar het Horster team kreeg tijdens de rust een nieuwe tactiek uitgelegd en met hernieuwde moed begonnen de dames aan het vervolg van de wedstrijd. Meteen werd duidelijk dat iedereen bij de les was geweest en na een tiental minuten resulteerde dit zelfs in de eerste Horster treffer.

Door stug te verdedigen en alert te reageren op het Venlose spel lukte het de dames om meer grip op de wedstrijd te krijgen en de Venlose aanvallen te ontregelen. Helaas was het toch Venlo dat de score verder kon verhogen en zo de wedstrijd kon beslissen en met 1-6 de punten mee naar huis nam.
Geen gewonnen wedstrijd voor het Horster team maar wel een tweede helft waarin de meiden hebben laten zien dat hard werken lonend is. Dat er nog wedstrijden komen waarin ze aan het langste eind zullen trekken is dan ook zo goed als zeker.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie