Door weer en wind

4-2-2010 door: Redactie
Iedere week valt er op maar liefst 17.000 adressen in Horst aan de Maas de HALLO op de deurmat. Ons eigen bezorgersteam klaart deze omvangrijke klus elke donderdag weer opnieuw. Het team bestaat uit 75, voor het leeuwendeel naar school gaande jongeren, uit de gemeente Horst aan de Maas.

Door de bezorgers van de HALLO zelf aan te sturen waarborgen wij een constante kwaliteit. Daarnaast hoeven we zo ook geen dure externe distributeur aan te trekken waardoor wij onze, nog driftig studerende, werknemers wat extra kunnen betalen. Van de 17.000 bezorgadressen krijgen wij wekelijks gemiddeld 35 klachten, dat komt neer op zo'n 0,2 procent, een ongekend laag percentage. Toch blijven wij scherp op onze distributie dus klachten en suggesties nemen wij ook in de toekomst graag van u aan.

De 14-jarige Femke Derks uit Horst is bezorgster van de HALLO. Door weer en wind trekt zij er samen met haar vriendin Joyce op uit om uw wekelijkse nieuwsblad in de Melderslose brievenbussen te stoppen. "Mijn route is redelijk lang, want veel huizen waar ik bezorg liggen buitenaf." Veel vriendinnen van Femke brengen ook de HALLO rond. "Ik vind het rondbrengen van de krant gewoon erg gezellig, maar dat komt natuurlijk omdat Joyce en ik 't met z'n tweeën doen."

Femke en haar kompaan brengen op zo'n 210 adressen de krant rond en doen daar gemiddeld twee uur over. De vriendinnen spelen wel eens vals met bezorgen wanneer het te slecht weer is. "We hebben wel eens met de auto de krant rondgebracht." Omdat de dames hoofdzakelijk in het buitengebied rondbrengen is het af en toe wat stil. "We komen maar weinig mensen tegen.

Maar soms komen we wel eens iemand tegen die ons naar de HALLO vraagt." Problemen met de brievenbussen ondervinden de dames eigenlijk niet. "Soms zit er wel een eentje erg vol, maar dan prop ik gewoon door." Femke is ook wel eens een adres vergeten tijdens het rondbrengen in het Melderslose buitengebied.
"We kregen direct een mailtje, wij zijn 't daarna niet meer vergeten."

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie