DiŽtistenpraktijk LEEF

27-5-2010 door: Redactie
Bedrijf: DiŽtistenpraktijk LEEF! Eigenaar: GabriŽlle Camps Adres: W. Alexanderstraat 39 Horst Telefoon: 06 50 88 58 97 E-mail: info@dietistenpraktijk-leef.nl Website: www.dietistenpraktijk-leef.nl Sector: Zorg & Welzijn Voeding & Dieet DiŽtisten Start: April 2010

Activiteiten:
Ik begeleid en adviseer mijn cliënten op het gebied van voeding en leefstijl. Hierbij ontvangt elke cliënt een passend (dieet-)advies met de daarbij behorende persoonlijke begeleiding/coaching. Tijdens het eerste consult wordt een uitgebreide anamnese (vragenlijst/intake) afgenomen, waarbij informatie wordt verzameld over leef- en eetgewoonten, het beweeg­patroon, klachten en andere persoonlijke omstandigheden.
Aan de hand van deze gegevens wordt een behandelplan opgesteld met daarin een persoonlijk voedings-/dieetadvies, met eventueel daarbij horende beweegadviezen. Dit gebeurt in overleg met de cliënt en er wordt rekening gehouden met persoonlijke wensen c.q. omstandigheden. Indien nodig wordt de voeding geheel berekend op energie-inname, koolhydraten, vetten, eiwitten en vitamines en mineralen. Tijdens vervolgconsulten wordt natuurlijk het verloop besproken, ga ik dieper in op het behandelplan en indien nodig worden adviezen bijgesteld. Ook is er voor scholen en bedrijven de mogelijkheid om mij in te huren voor voorlichtingen en/of workshops waarin voeding en leefstijl centraal staan.

Doelgroep:
Iedereen die geholpen wil worden met zijn of haar voeding en leefstijl. Hierbij kunt u onder andere denken aan overgewicht, een verhoogd cholesterol, een verhoogde bloeddruk, diabetes, COPD, hartfalen, maag-, darm- en leverproblemen, allergieën en eetstoornissen. Een uitgebreid overzicht is op de website te vinden.

Onderscheidend vermogen:
Ik neem de tijd voor elke cliënt, waarbij ik de wensen en behoeften van de cliënten meeneem in mijn adviezen en begeleiding tijdens de behandeling. Als ervaringsdeskundige op het gebied van afvallen en allergieën (lees: koemelkallergie en coeliakie/gluten) kan ik me goed inleven in de cliënt en weet ik als geen ander wat het is om met diëten om te gaan. Ik zal mijn cliënten ook snel begrijpen wanneer moeilijkheden om de hoek komen kijken. Mijn luisterend oor, een vriendelijke benadering en het inlevingsvermogen, staan garant voor een prettige begeleiding bij (dieet)­voeding en leefstijl advies.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie