Toddezek liggen op koers

24-12-2009 door: Redactie
Grubbenvorst staat met twee liedjes in de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK). Het succesvolle trio de Toddezek lijkt garant te staan voor carnavalssucces.

Met de liedjes "Ut is toch wat" en "Knats valse wals" is de Toddezek doorgedrongen tot de halve finale van het LVK. Tijdens het 'Grubbenvorster Liedjes Konkoers 2009', dat in september gehouden werd, is het liedje "Ut is toch wat" geëindigd in de top vier. De eerste vier nummers zijn, volgens traditie, ingezonden naar het LVK door GMV de Plaggenhouwers.

Het tweede nummer "Knats valse wals", eindigde in Grubbenvorst op de vijfde plaats. Dit nummer is door de Toddezek zelf ingezonden en staat dus ook in de halve finale. De voorrondes van het LVK worden gehouden op zaterdag 2, 9 en 16 januari 2010 en worden rechtstreeks uitgezonden op L1 tussen 10.00 en 12.00 uur. De finale vindt plaats op vrijdag 5 februari. Wie de finale wint, wordt bepaald door de inwoners van Limburg die aan de hand van het insturen van stemformulieren stemmen wie de winnaar van het LVK wordt.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie