D66 is ge´nteresseerd in uw mening

3-6-2010 door: Redactie
In deze verkiezingstijd staat de landelijke politiek volop in de schijnwerpers. Door die grote aandacht voor de landelijke politiek dreigt de lokale politiek wat onder te sneeuwen. De huidige maatschappelijke ontwikkelingen zoals bezuinigingen, vergrijzing, economische crisis en de verwachte krimp van de bevolking en de werkgelegenheid hebben echter ook grote gevolgen op lokaal niveau.

Van de lokale politiek wordt verwacht dat men op korte termijn antwoorden heeft op deze bedreigingen (of uitdagingen?). Ook in Horst aan de Maas.
Nog voor de zomer wordt in de gemeenteraad gesproken over de eerste contouren van de begroting 2011 en daarbij zal ongetwijfeld ook vooruitgekeken worden naar invulling van de komende bezuinigingen, die door de landelijke overheid worden opgelegd en al die andere onderwerpen.

D66 zal in die discussie haar bijdrage leveren, waarbij voor ons het verkiezingsprogramma de leidraad is. Maar D66 wil ook graag uw mening horen en met u over deze en andere zaken van gedachten wisselen.
Iedere eerste zaterdag van de maand, en dus ook aanstaande zaterdag 5 juni, is D66 daarvoor van 11.00 uur tot 12.00 uur aanwezig zijn in de bibliotheek van Horst. Iedereen is dan welkom voor een praatje, met een vraag of een kritische opmerking over deze onderwerpen, maar ook over gemeentelijke zaken in het algemeen en de standpunten van D66 in het bijzonder. Wij zorgen voor een kopje koffie.
Tot ziens in de bibliotheek op zaterdag 5 juni.

Henk Kemperman, fractievoorzitter D66 Horst aan de Maas

Disclaimer | Copyrightę 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie