Carnaval bij de Lange

2-2-2010 door: Redactie
Carnaval komt er weer aan. Bij Dreumelresidentie de Lange in Horst gaan deze dagen niet zomaar voorbij. Zaterdag 6 februari staat de zaal geheel in het teken van de nieuwe prins van de Lange. Prins René I heeft een jaar lang waardig aan het hoofd van de giraffen mogen staan. Nu is het tijd voor nieuw bloed binnen de prinselijke gelederen van de Lange. Het prinsenbal start om 22.00 uur en aansluitend zal tevens de receptie plaats gaan vinden van de nieuwe, kersverse heerser.

Een week later is het dan zover, de drie dolle dagen van carnaval gaan dan beginnen. Bij de Lange zijn het echter geen drie dagen, maar vijf! Vanaf de vrijdag vóór carnaval tot en met de dinsdag is het continue rood, geel en groen in hartje Horst. Op alle dagen staan de beste DJ's geprogrammeerd bij de Lange en op de maandag is er een optreden W-Dreej.

Aan de allerkleinsten is ook gedacht. Carnavalsmaandag en dinsdag kunnen deze vanaf 12.00 uur terecht in de kindertempel van Horst. Op maandag staat er een te gek luchtkussen en op dinsdag kunnen de kids een flinke duik nemen in de ballenbak. De entree voor alle activiteiten is gratis.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie