Bijzondere expositie Sevenum

21-1-2010 door: Redactie
In Groeibibliotheek Sevenum vindt van 21 januari tot en met 15 april een bijzondere expositie plaats. Er worden producten van drie ateliers van Daelzicht tentoongesteld.

Daelzicht biedt zorg aan mensen met een beperking bij wonen en bij het invullen van dagactiviteiten thuis, op school of op het werk. Voor openings -en bezoektijden zie groei­bibliotheek.nl

Elke week bezoeken mensen met een beperking atelier DOEN in Hegelsom. Het atelier maakt onderdeel uit van de dagbesteding van Daelzicht en heeft een eigen ­identiteit en een eigen productielijn. Atelier DOEN is een decoratieatelier waar onder deskundige leiding diverse activiteiten aangeboden worden. Zo kunnen de bezoekers er ondermeer kaarsen maken en voorwerpen van hout, porselein en glas beschilderen.

De begeleiding stimuleert de ­fantasie van de bezoekers, het omgaan met materialen en gereedschappen en het zelfstandig werken. Samen met de deelnemer wordt bekeken welke activiteit aansluit bij de vraag van desbetreffende deelnemer. Tijdens de expositie zijn de producten in de bibliotheek ook te koop.
Atelier DOEN ligt aan de Stations­straat 121 in Hegelsom.

Het atelier is open van maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 16.00 uur
en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie