Benefiet OJC Niks en Dreksbak

20-1-2010 door: Redactie
Feestvierend een land in nood helpen, kan het nog beter? OJC Niks en Dreksbak denken van niet. De twee Horster jongeren organisaties staken hun koppen bij elkaar om op aanstaande zaterdag, 23 januari, een last-minute benefiet festival te laten plaats vinden in OJC Niks om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Ha´ti. Het festival, georganiseerd in minder dan een week, zal van start gaan om 20.30 uur, de entree bedraagt slechts 5 euro. Voor dit kleine bedrag zullen maarliefst vijf bands een optrede weg geven. Alle opbrengsten gaan naar Giro 555.

 OJC Niks heeft al een verleden met benefiet festivals, zo organiseerden ze 15 jaar op rij "Koeienpop" en vond in 2005 het succesvolle "Punkrock For Asia" plaats voor de slachtoffers van de Tsunami in Azië.

De organisatie is momenteel hard bezig om het programma rond te krijgen. Dat valt namelijk niet mee in een week! Alternatieve coverband De Hermse House band, Punkska band Operation Irie en one-man-electroband Capacocha zijn al bevestigd. Het complete programma zal snel bekend worden gemaakt. De mannen van Niks draait door zullen de avond in ieder geval als vanouds afsluiten.

Naast bands is de organisatie ook op opzoek naar DJ's die op het festival willen draaien. Er zal een Dreksbak stage komen waar regionaal DJ talent haar kunsten kan vertonen op een open podium.

Zin om je steentje bij te dragen? Geef je op via: www.dreksbak.nl als DJ of betaal gewoon 5 euro entree en drink, dans en feest voor Haïti! Hou dreksbak.nl in de gaten  voor up-to-date informatie over het festival!

Disclaimer | Copyrightę 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie