Auto Schade Herstel PMRO

3-12-2009 door: Redactie
Donderdag 26 november kwam Peter Timmermans, directeur van Autoschade Herstel Noord-Limburg, als winnaar van de PMRO-prijs 2009 uit de bus. Daarmee volgt Timmermans Verhaag Parket uit Sevenum op, die vorig jaar als winnaar werd uitgeroepen.
Hellen en Peter Timmermans winnaar PMRO-prijs 2009

Bij de balie van Autoschade Herstel Noord-Limburg is het de dag na de uitreiking van de PMRO-prijs een drukte van jewelste. Peter Timmermans loopt steeds met zijn mobieltje aan zijn oor en neemt felicitaties in ontvangst.
Op het moment dat hij even tijd heeft voor een interview komt Verhaag Parket uit Sevenum een bloemetje afgeven. Het kantoor heeft veel weg van een bloemenstudio. Met Peter Timmermans kijken we terug op een enerverend avondje PMRO.

"In de aanloop naar de uitreiking van de prijs had ik het er thuis vaak over met mijn vrouw Hellen. We waren allebei nerveus en vonden het super spannend. Toen ik daarboven op het podium zat, was ik best wel zenuwachtig. Je hoopt natuurlijk te winnen maar ik had sterke mede­kandidaten. Na het zien van de bedrijfsfilmpjes van de andere genomineerden dacht ik dat het zeer moeilijk was om te winnen. Ons bedrijf verschilde met de andere genomineerden dat wij regionaal werken en de anderen landelijk of zelfs ver daar buiten.
Ik zag dat voor ons als een nadeel maar de jury blijkbaar niet. Voor de jury was het milieu aspect zeer belangrijk doordat wij ons steentje bijdragen aan het verkleinen van de afvalberg, wat ook nog eens een fors voordeel voor de klant kan opleveren door gebruik te maken van de zogenaamde groene onderdelen. Ook worden in ons bedrijf alle facetten van het milieu goed gevolgd. Wij werken daarom ook met milieuvriendelijke watergedragen en high solid lakken. Toen de uitslag bekendgemaakt werd, was dat voor mij een aangename verrassing," aldus Timmermans.

In het bedrijf van Timmermans worden zeer regelmatig vakgerichte cursussen en opleidingen gegeven, ook aan andere bedrijven en schade-experts. Hierdoor blijft men altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op schadegebied. Tevens leidt Timmermans regelmatig stagiaires op, die vaak na afronding van hun opleiding een vaste werkplek krijgen bij het Horster bedrijf.
Nog voordat de winnaar bekend was kregen alle aanwezigen een kort bedrijfsfilmpje te zien van de genomineerden. Bij de introductie van Autoschade Hertsel Noord-Limburg op het witte doek zei hij: "Ons werk mag niet gezien worden." Een uitspraak die toepasselijk is op de werkzaamheden die bij het bedrijf worden verricht.
"De klant mag niet zien dat er herstelwerkzaamheden zijn verricht aan zijn auto, anders doen we het niet goed," aldus de ondernemer. Wij kunnen slechts één à twee weken vooruit plannen en dat maakt bedrijfsvoering wel lastig. Je weet natuurlijk nooit wanneer er schade aan auto's ontstaat. Voor ons breekt nu in feite het hoogseizoen aan. Met de wintermaanden voor de deur weet je gewoon dat er ongelukjes gebeuren. Echtgenote Hellen regelt daarbij verzekeringstechnische zaken tussen klant en verzekeraar. Naast het herstellen van schade aan auto's heeft het bedrijf van Timmermans ook een garage afdeling (Bosch Car Service Horst) waar onder andere apk-keuringen en onderhoudsbeurten plaatsvinden. (zie ook: www.asnoordlimburg.nl) Autoschade Herstel Noord-Limburg is trots op de prijs. "Het winnen van de PMRO-prijs 2009 is voor ons een blijk van waardering, zeker voor al onze medewerkers." besluit Peter.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie