Mannen en mode

5-8-2010 door: Mies & Flo
Mannen en mode, twee onderwerpen waar wij urenlang over kunnen praten, dromen en ook naar kijken. Voor ons reden genoeg om hier een column over te schrijven. Natuurlijk was dit ook weer een excuus om, voor de zoveelste keer vandaag, deze twee onderwerpen in ons gesprek op te nemen.

Na alle voordelen, nadelen en kenmerken opgesomd te hebben, kwamen wij tot de, best wel heftige, conclusie dat mode en mannen op sommige vlakken wel 'n beetje op elkaar lijken. Wij konden dit in eerste instantie ook niet geloven, toen we tot deze conclusie kwamen lagen we eerst 'n uur knock-out van de schrik, maar het is toch echt zo.

Als je bijvoorbeeld mannen met een nieuw gekocht jurkje vergelijkt, geldt voor allebei dat ze eruit moeten zien om andere meiden jaloers mee te maken. Met het uiterlijk, zowel van de man als van het jurkje, wil je de blits op straat kunnen maken. Vergelijk je mannen met een handtas, kom je erachter dat beide het liefst veel inhoud moeten hebben. De vergelijking van pumps en mannen laat zien dat van allebei ieder jaar een nieuw exemplaar gewenst is.

O ja, de zonnebril! Oké, 'n beetje tegen de zon, maar ook heel erg handig om je achter te verschuilen, als je bijvoorbeeld iets te lang in de zon gelopen hebt zonder je in te smeren. Zo'n hoofdje met een kleur van een tomaat of het uiterlijk van een kreeft verbergen wij liever achter een übergrote en stylische zonnebril. Met mannen is dat eigenlijk ook zo. Voor ons vrouwen zijn mannen het gemakkelijkste doelwit om de schuld te geven en ons achter te verschuilen. Dit was voor ons moeilijk toe te geven, maar het is stiekem toch wel zo. Thuis bijvoorbeeld, broertjes, gemakkelijke doelwitten om je achter te verschuilen als er weer eens rommel is waar moederlief niet zo blij mee is.

Moeilijk is het om de pareltjes in mannen- en modewereld te vinden. De speurtocht naar deze pareltjes zal voor vrouwen dus altijd een lange, maar leuke zoektocht blijven, vermoeden wij zo. Wij kijken er al naar uit deze pareltjes toch gevonden te hebben. Wij smachten naar het moment dat wij ons pronkstuk uit onze garderobe kunnen vergelijken met de door ons aan de haak geslagen hunk.

Mies&Flo

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie