Jubileumconcert VocalConnexion

2-6-2018
Vocalgroup Vocal Connexion uit Sevenum viert dit jaar haar 50-jarige jubilieum. Ter ere van deze verjaardag organiseert het koor op zaterdag 2 juni een jubileumconcert. Dit concert vindt plaats in De Wingerd en heeft het thema Can’t Stop The Feeling.

Vocal Connexion werd in 1968 opgericht onder de naam Jongeren Koor Sevenum. Tegenwoordig heeft de groep 14 leden variërend in leeftijd van 17 tot 52 jaar. Onder leiding van dirigent Marcel Engelen zingt het koor samen met een band een nieuw repertoire bestaande uit nummers van onder andere Kelly Clarkson, Thirty Seconds to Mars, Sheppard en Frances.
Op de avond verzorgen Gospelkoor Spirit of Love uit Tegelen en Happy Sound uit Merselo een gastoptreden. Deze koren staan tevens onder leiding van dirigent Marcel Engelen. Ook maakt de Sevenumse Drumband ’t Slaâgveld zijn opwachting.
De deuren van de zaal gaan om 19.15 uur open. De aanvang van het concert is om 20.00 uur. Naar verwachting eindigt het concert rond 23.00 uur. Iedereen is na afloop van harte welkom om het 50-jarige jubileum met het koor samen te vieren. Voor meer informatie zie www.vocalconnexion.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie