Fine Art Photography

17-12-2017 tot en met 22-4-2018
Kunstenares Gemmy Woud-Binnendijk exposeert Fine Art Photography in Museum de Kantfabriek in Horst. De expositie is te zien van zondag 17 december tot en met zondag 22 april.

Gemmy Woud-Binnendijk is een kunstenares met een grote liefde voor fotografie. Voorheen was de kunstenares hoofdzakelijk bezig met schilderen. Dit is ook terug te zien in haar fotografiewerk. De beelden doen namelijk denken aan het werk van Hollandse schilders uit de 17e eeuw. In het werk van de kunstenares werd de clair-obscurtechniek gebruikt, dit zorgt voor een dramatisch effect in de portretten. “Ik probeer heel dicht bij het schilderen te blijven. Mijn schilderijen hebben een ‘moody’ stijl. Ik gebruik altijd maar één lamp en één reflectiescherm. De zogenaamde Rembrandt-verlichting zorgt al snel voor de dramatische sfeer die ik zoek”, zo laat Gemmy Woud-Binnendijk weten.

De kunstenares is nog geen twee jaar bezig met portretfotografie. Toen ze net was gestart kwam ze voor kant naar Museum de Kantfabriek. Vanaf dat moment tot nu heeft Woud-Binnendijk carrière gemaakt als fotografe en mag ze artikelen in Vogue en Zoom op haar naam schrijven. Nu komt ze terug naar Museum de Kantfabriek, maar dan met eigen werk. De expositie Fine Art Photography toont dertig beelden en laat je kennismaken met haar beeldend vermogen.

Bekijk agenda overzicht van deze week
16-2-2018
19-7-2018
Bekijk agenda overzicht van volgende week
16-2-2018
26-7-2018
29-7-2018
Koopzondag Horst
Om alvast te noteren
Geen evenementen
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie