Afscheid Jan Nabben

23-6-2010 door: Redactie
Afgelopen vrijdag vond een groot afscheidsfeest plaats voor Jan Nabben. Er waren ruim 1.200 mensen naar de Merthal in Horst gekomen voor het afscheid van de algemeen directeur van de Munckhof Groep.

Jan Nabben: "Ik kan er nog steeds niet over uit. Het was overweldigend." Hij vertelt dat hij alle aandacht van de mensen geweldig vond, maar misschien ook wel een beetje overdreven. "Ik heb het allemaal niet alleen gedaan, maar samen met alle mensen om me heen." Hij is blij met de onderscheiding Limburger van Verdienste, maar vindt ook dat ergens wat overdreven, volgens Jan zijn er veel mensen die belangrijkere dingen gedaan hebben.

Begin dit jaar kondigde Nabben tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst aan de medewerkers van de Munckhof Groep aan afscheid te zullen nemen van het bedrijf. De 64-jarige Nabben heeft met een korte onderbreking ruim 20 jaar aan het roer van Munckhof gestaan.

Officieel stopt Jan Nabben per 1 juli als directeur. "Ik ga alles eerst een op een rijtje zetten. De vakantietijd komt er aan. We kijken wel wat de toekomst gaat brengen. Vervelen ga ik me zeker niet."

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie