Advertentie tarieven

1-9-2009 door: Kempen Media
De presentatie van uw advertentie in HALLO Horst aan de Maas krijgt een extra hoge attentiewaarde. Daarnaast biedt de geheel eigen combinatie van on- en offline communicatie nieuwe én extra mogelijkheden.
maskTop
Advertentie tarieven
maskBottom

Adverteren in ons nieuwsblad
Bekijk hier een beknopt overzicht en bekijk hier de complete brochure van de tarieven over 2015 en 2016. Tarieven zijn excl. eventuele opmaakkosten.

Klik hier voor de technische aanleverspecificaties.
U kunt uw materiaal sturen naar advertentie@hallohorstaandemaas.nl

Zoekertjes kunt u rechtstreeks opgeven via de button zoekertjes op onze website.

Familieberichten
Voor familieberichten (geboorte, huwelijk, jubileum en overlijden) hebben we gereduceerde tarieven. Bekijk hier alle mogelijke formaten en bijbehorende tarieven.

Huwelijk of jubileum
Voor het plaatsen van een huwelijks- of jubileumadvertentie kunt u hier een overzicht met voorbeelden raadplegen. Mail uw tekst uiterlijk dinsdag 17.00 uur in de week van plaatsing, onder vermelding van uw eventuele voorkeur en adresgegevens naar advertentie@hallohorstaandemaas.nl
Als u behoefte heeft aan nog meer informatie neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via: 077 - 396 13 56 of mail ons via: advertentie@hallohorstaandemaas.nl

Geboorte
Gezinsuitbreiding? Laat het iedereen weten. Voor het plaatsen van geboorteadvertenties hebben wij een handig kant en klaar aanbod. Bekijk hier een overzicht van alle mogelijkheden en bijhorende tarieven. Mail uw tekst en eventuele voorkeur uiterlijk dinsdag 17.00 uur in de week van plaatsing, onder vermelding van uw adresgegevens naar advertentie@hallohorstaandemaas.nl

Overlijden
Voor het plaatsen van een overlijdensadvertentie, rouwadvertentie of dankbetuiging kunt u hier een overzicht met voorbeelden voor achtergrond raadplegen. Mail uw tekst en eventuele voorkeur voor achtergrond uiterlijk dinsdag 17.00 uur in de week van plaatsing, onder vermelding van uw adresgegevens naar advertentie@hallohorstaandemaas.nl Als u behoefte heeft aan nog meer informatie neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via: 077 - 396 13 56 of mail ons via: advertentie@hallohorstaandemaas.nl


Magazines 2015
Kempen Media brengt een aantal bijlagen in de vorm van themamagazines uit. Deze magazines gaan dieper in op een specifiek thema en zijn hierdoor erg interessant om te lezen. Ook bieden wij de mogelijkheid om een combinatie van advertentie en advertorial af te nemen, zodat u uw bedrijf optimaal kunt promoten.

De magazines zijn in de volgende uitgaven:

Magazine Week Datum uitgave

Gezond
Voorjaar
Vakantie
Wonen
Uitvaart
Auto

2
15
30 t/m 35
39
43
46

8 januari 2015
9 april 2015
23 juli t/m 27 augustus 2015
24 september 2015
22 oktober 2015
12 november 2015

Adverteren op onze nieuwssite
Wekelijks heeft de nieuwssite HALLO Horst aan de Maas gemiddeld 10.000 bezoekers. Online adverteren is dan ook de juiste manier om deze bezoekers te bereiken met uw advertentieboodschap. Ook op hallohorstaandemaas.nl is het mogelijk een advertentie te plaatsen.

Adverteren op hallohorstaandemaas.nl kan in vier verschillende formaten.
In het onderstaande schema vindt u alle mogelijke formaten en plaatsen en de bijbehorende tarieven.

De advertenties op onze nieuwssite starten gelijk met de advertenties in ons nieuwsblad en lopen daarom van donderdag tot en met woensdag.

Breedte Hoogte Startpagina Plaats
381 px (2 kolom) 200 px € 75,00 Rechts boven
183 px (1 kolom) 178 px € 20,00 Rechts beneden
183 px (1 kolom) 356 px € 25,00 Rechts beneden
183 px (1 kolom) 534 px € 35,00 Rechts beneden

Bovengenoemde tarieven zijn inclusief een link naar eigen website (animatie niet mogelijk).
Prijzen zijn per week en exclusief btw.
Aan te leveren bestand alleen als jpg, png of gif.

Wilt u online adverteren? Neem dan contact met ons op via advertentie@hallohorstaandemaas.nl

Disclaimer | Copyright© 2015 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie