Achtste keer jeu de boulestoernooi

5-8-2010 door: Redactie
Horst ontvangt komende dinsdag veel bezoek van jeu de boulesspelers uit de omgeving. Alweer voor de achtste keer wordt namelijk het Poels Meubelentoernooi voor amateurs gehouden. Al 160 deelnemers uit twintig dorpen in de omgeving van Horst hebben zich aangemeld om mee te doen aan het toernooi, dat het grootste is in Noord-Limburg.

Veel van de deelnemers zijn erg blij met het Poels Meubelentoernooi omdat het erg gezellig is. Het toernooi is inmiddels helemaal geregeld en de spelers kunnen zo beginnen.
Een groep spelers uit Maashees komt zelfs op de fiets richting Horst en maakt er een uitje van. Ze gaan overdag picknicken en blijven 's avonds barbecueën in Horst.

De wedstrijd duurt vier dagen en op zondag spelen de twintig beste spelers tegen elkaar in de finale. Elke deelnemer speelt vier wedstrijden, die een dagdeel duren. De mede- en tegenstanders worden via loting ingedeeld. Tot 7 augustus kunnen jeu de boulesspelers zich inschrijven voor 2,50 euro bij het wedstrijdsecretariaat Toon Rambags, t.rambags@versatel.nl of telefonisch 077 398 25 66. Bij geen gehoor kan de inschrijving ook bij Jan Peeters, telefoon 077 398 44 94.

Alle toernooien vinden plaats op banen gelegen aan de Noordsingel 75 in Horst. Elke dag beginnen de westrijden om 9.15 en 13.15 uur. De finale op zondag begint om 13.15 uur.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie