Aanhoudingen na mishandeling agent en vriendin

22-10-2011 door: Redactie
De politie heeft zaterdagmorgen vier verdachten uit Grubbenvorst aangehouden voor mishandeling van een 26-jarige agent in burger.

Getuigen zagen rond 1.30 uur dat een 16-jarige jongen een spiegel van een auto aan de Librije in Horst vernielde. De agent in burger maakte kenbaar dat hij van de politie was en wilde de jongen aanhouden. Hij wist weg te rennen maar werd door de agent ingehaald. Op dat moment bemoeiden de drie andere verdachten zich met de zaak en er ontstond een vechtpartij. Daarbij kreeg ook de vriendin van de agent klappen toen zij haar vriend wilde ontzetten.

Van een 15-jarig meisje kreeg zij een klap op haar slaap waardoor zij op de grond viel. De agent hield aan de mishandeling flinke kneuzingen over. Beveiligers hielden de twee verdachten vast en droegen ze over aan de politie. Even later werden ook de twee andere verdachten aangehouden. Het betrof een 19-jarige en 27-jarige man uit Grubbenvorst. Het viertal is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau waar zij in verzekering is gesteld. De ouders van de twee minderjarige verdachten zijn in kennis gesteld. De politie heeft de zaak in onderzoek en sluit verdere aanhoudingen niet uit.

bron: politie noord

Reageer op dit artikel
4
Joop Cilissen, Horst (26-10-2011 | 09:01)
Raporteer deze reactie als niet OK!
Nadenken, je naam? S.Z. Volgens jou verhaal weet jij dus altijd waar je kinderen zijn? Knap, dan ben jij een van de weinigen. Dus bij deze gefeliciteerd, jou kinderen zullen dus nooit in de problemen komen!? Ik ben het met je eens dat kinderen onder de 16 niet op straat thuis horen. Verder moet je niet altijd over vroeger praten, dat is voorbij. We leven nu en moeten hier nu ingrijpen. Maar tussen de regels lezen kun je niet anders had je je commentaar op mijn reactie anders geformuleerd.
3
Nadenken , Horst (25-10-2011 | 16:24)
Raporteer deze reactie als niet OK!
Joop denk eens eerst na voor je iets wilt melden. Wat moeten snotneuzen van 15 en 16 jaar om half twee nog op straat. Wij gingen op die leeftijd om half negen al op stap en moesten om half twaalf binnen zijn zoniet dan 2 weken thuis blijven. Toen gingen de kroegen ook op een normaal tijdstip dicht, n.l. 1 uur. Het is de verantwoordelijkheid van de ouders die hun kroost nog zo laat op straat laten. Dat de kroegbazen hierop inspelen is heel natuurlijk. Dus kroegen dicht om 1 uur en DE POOT STIJF HOUDEN dan gaat de jeugd vanzelf weer eerder uit.
2
Joop Cillisen, Horst (25-10-2011 | 12:14)
Raporteer deze reactie als niet OK!
Slaap jij niet dan om 1.30 uur? Je kunt als ouders toch niet de gehele avond met je kinderen op stap gaan! Even nadenken voor je een dergelijk reactie plaatst. Overings moet je gewoon met je handen van andermans spullen afblijven, kom je ook niet in de problemen!
1
burger , Horst (23-10-2011 | 08:39)
Raporteer deze reactie als niet OK!
En waar zijn de ouders van deze jeugd? Liggen die lekker te slapen? Mijn complimenten voor de opvoeding.
Disclaimer | Copyright© 2016 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie