Zomerinterview: Families Leguijt en Langenberg

19-7-2012 door: Redactie
Gedurende de zomervakantie interviewt HALLO elke week een bezoeker van Horst aan de Maas. Deze week: Piet en Wil Leguijt en familie Langenberg uit de Zaanstreek. Ze kamperen samen op camping De Kasteelse Bossen in Melderslo.
maskTop
Zomerinterview: Families Leguijt en Langenberg
maskBottom

Het is lekker weer op de camping aan de rand van het bos. De vrienden genieten van het weer. "We zijn hier twee jaar geleden ook al geweest. Het is hier een hele mooie omgeving. We hebben dit jaar de nieuwste fietsroutekaart gehaald en hebben alle routes al gefietst", vertelt mevrouw Langenberg. "We hebben heel wat kilometers met de fiets gemaakt. Gisteren zijn we nog richting Venlo gefietst en vandaag gaan we weer wat anders ondernemen."

"Ook de dorpjes in deze omgeving zijn erg leuk. Venlo, Venray en Horst zelf is ook erg gezellig. We zijn er allemaal geweest", vertelt Wil. "Ze hebben hier ook heel lekker ijs", lacht ze. Niet alleen het fietsen is beide stellen goed bevallen. "Je kunt hier ook goed wandelen hoor. Dat hebben we ook gedaan", zegt mevrouw Langenberg.

Vandaag hebben ze een dagtochtje gepland naar Zooparc Overloon. "We hopen dat het leuk is. We zijn er nog niet geweest. Het is niet zo lang rijden naar het Zooparc, toch?" Op de achtergrond wordt een TomTom aangezet. "Daarna doen we nog even boodschappen en dan is het al weer bijna tijd om naar huis te gaan", vertelt mevrouw Langenberg.

Piet en Wil Leguijt en familie Langenberg verblijven na het interview nog een paar daagjes op de camping in Melderslo. Dan pakken ze hun spullen en gaan ze terug naar de Zaanstreek.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie