Zomerinterview: Dries en Henny Lokhorst

2-8-2012 door: Redactie
Gedurende de zomervakantie interviewt HALLO elke week een bezoeker van Horst aan de Maas. Deze week: Dries (67) en Henny (66) uit Harderwijk. Ze verblijven samen de hele zomer op camping De Kasteelse Bossen in Melderslo.
maskTop
Zomerinterview: Dries en Henny Lokhorst
maskBottom

“We zijn in 2004 voor het eerst gaan kamperen op deze camping. Daarvoor brachten we onze kinderen hier altijd heen met de caravan”, vertelt Henny. “Onze kinderen hebben drie kleine jongens. Daar is deze camping echt een paradijs voor. Ze kunnen lekker spelen op de skelters en met het andere speelgoed. Er is hier geen zwembad wat het extra fijn maakt voor onze kinderen. Ze kunnen gewoon lekker een boek gaan lezen en hoeven er niet op te letten of de kleinkinderen verdrinken”, vertelt Henny.

Nu Dries en Henny hier al een aantal jaren komen, behoren ze echt tot de inboedel. “We horen hier nu gewoon echt thuis. Dries helpt hier de eigenaresse zelfs af en toe mee”, zegt Henny. Ze heeft een tijd geleden een hersenschudding gehad en mag niet meer fietsen of lange afstanden lopen. “Hier krijg ik gewoon m’n rust en kan ik makkelijk de kleine dorpjes in. Heerlijk winkelen”, lacht ze terwijl ze naar haar man kijkt. “Ik kan net zo goed naar Turkije gaan, dan ben ik net zo veel kwijt”, lacht haar man. “Ze koopt hier zoveel dat ik onderhand net zo veel kwijt ben.”

Op de camping komen veel wandelaars en fietsers, maar daar zijn Dries en Henny niet voor gekomen. “We zijn hier gekomen omdat we vanuit hier gewoon overal naartoe kunnen. We bezoeken kleine dorpjes in Duitsland net over de grens en kunnen daar allemaal naartoe met de auto. “Niet dat het hier niet mooi is voor fietsers, hoor. Het is een camping die geschikt is voor fietsers en mensen die niet fietsen”, vertelt Henny. “Je hebt hier mooie rozen in Lottum, de Carbootsale en de gezellige eethuisjes. Heerlijk. De kleinkinderen vinden het ook leuk om op bezoek te komen. Dan kunnen ze lekker bij de Kasteelse Bossen gaan zwemmen.”

Dries en Henny Lokhorst verblijven nog tot 30 september op camping De Kasteelse Bossen. Daarna gaan ze weer terug naar hun woning aan het water in Harderwijk.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie