Zomer

12-7-2018 door: Redactie
Als je zo door de straten fietst merk je het al meteen, het is nu echt zomer. De sproeiers staan aan en je gaat met een grote bocht langs de tuinen om aan de waterstralen te ontkomen, of juist niet. Nu mag je ook de korte broeken aan trekken. Dan probeer ik nog altijd om een beetje bruin te worden, maar ik lijk nog net zo wit als dat ik er in de winter uit zag.

Gelukkig schijnt de zon nog even en is de zomervakantie voor ons pas net begonnen. Het gevoel om weer op vakantie te gaan klinkt dus ook als muziek in mijn oren. Dan heb ik het niet over de wekker die dan bij ons meestal al om 4 uur in de nacht af gaat om te vertrekken vanuit Horst en om vervolgens op tijd aan te komen in een ander land. Iedereen wil dan natuurlijk ook zo snel mogelijk weg uit dit koude kikkerlandje. Nee, dat kun je nu niet zeggen. Er blijven ook nog heel veel mensen thuis of gaan in Nederland op vakantie. Zo koud is het nou ook weer niet. Ik zou bijna zeggen dat die klimaatveranderingen zo’n groot probleem nog niet zijn, als het de klimaatveranderingen al zijn. Ik zou een wat groter zwembad ook wel fijn vinden door het mooie weer, dan dat plastic zwembadje dat ieder jaar weer in onze tuin tevoorschijn komt. Al heb ik niks te zeiken; mijn te grote lichaam voor dat badje krijgt in ieder geval wel verkoeling.

Ik maak nou wel een grap van die klimaatveranderingen, maar ze kunnen erger uit pakken dan dat ik er soms bij stil sta. Al zijn we er al best veel mee bezig om oorzaken te verzinnen en te gebruiken. Neem een voorbeeld aan de windmolens en de zonnepanelen.

Liefs, Iris

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie