Werkzaamheden Meterik

17-6-2010 door: Redactie
Vrijdag 18 juni a.s. start aannemersbedrijf Klaruw in opdracht van de gemeente Horst aan de Maas met noodreparatie van de asfaltverharding op de kruising Schadijkerweg-Dr. Droesenweg in Meterik

Plaatselijk worden er aan de asfaltverharding noodreparaties uitgevoerd, de werkzaamheden zullen de gehele dag duren (07.00-20.00 uur). De Schadijkerweg wordt hiervoor afgesloten. In verband met de werkzaamheden zal al het doorgaande verkeer op de Schadijkerweg omgeleid worden middels borden via de Bergsteeg- St. Maartensweg/Kempweg.

Wij begrijpen dat deze werkzaamheden overlast voor u met zich mee kunnen brengen. Wij doen echter ons best om deze overlast zoveel mogelijk te beperken. Wij rekenen dan ook op begrip en medewerking van uw kant.

Voor algemene vragen over de werkzaam­heden kunt u contact opnemen met de heer R. Kersten, team IBOR, bereikbaar via tel.nr. 077 – 477 94 96.

Voor vragen over de uitvoering van de werkzaamheden kunt u contact opnemen met de opzichter van de gemeente, de heer H. van den Brandt, bereikbaar op tel.nr. 06 - 10 16 19 66.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie