Vol gas met Kevin uit Swolgen

11-3-2010 door: Redactie
Motorcoureur Kevin van Leuven uit Swolgen is volop bezig om alles in orde te brengen voor het snel naderende motorseizoen dat 5 april wordt geopend tijdens de Paasraces in Assen. Ook zijn team 'START' uit Nieuwleusen is druk doende. Kevin : "De meeste mensen denken dat er rust is na het seizoen, maar niets is minder waar, in de winter moet er keihard gewerkt worden om de conditie en kracht weer op peil te krijgen. Ook het zoeken van nieuwe sponsors en de bestaande sponsoren bezoeken behoren tot een van de taken."

Kevin zal dit jaar op een nieuwe Yamaha R6 uitkomen in de Supersport 600, een Open Nederlands Kampioenschap. Het wordt Kevin zijn derde jaar. Hij eindigde dit seizoen op een vijftiende en vijfde plaats. De lat ligt dit jaar nog een stukje hoger. Ook zijn er enkele Duitse wedstrijden gepland, het zogenaamde I.D.M. eigenlijk een must voor Kevin zijn ontwikkeling.

Het benodigde budget bij elkaar krijgen is in deze economische tijden echter geen kleinigheid, Kevin is dus nog naarstig op zoek naar sponsors. Als voorbereiding op het seizoen zal Kevin 14 maart voor een week naar Spanje vertrekken om te trainen op het circuit van Valencia en Almeria. Op zondag 28 maart houdt Kevin zijn teampresentatie in Café Zaal Wilhelmina te Swolgen, aanvang 15.00 uur. Deze is bedoeld voor sponsors en fans maar ook iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom. Voor iedereen de kans om Kevin te steunen door lid te worden van de fanclub en/of deel te nemen aan de loterij waar weer mooie prijzen mee te winnen zijn.

Voor meer info omtrent Kevin en zijn raceteam mail kevin@kevin-34.nl of bezoek de website www.kevin-34.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie