4 jubilarissen samen 175 jaar

17-12-2009 door: Redactie
Tijdens het jaarlijkse Davidsfeest van de Koninklijke Harmonie van Lottum, dat plaats vond op zaterdag 12 december in de Harmoniezaal, zijn vier jubilarissen in de bloemetjes gezet. Drie leden werden gehuldigd vanwege hun gouden jubileum en een lid vanwege zijn zilveren jubileum.
De vier jubilarissen met hun echtgenotes op een rij v.l.n.r : Sef Claessen, Bernard Driessen, Leo Verheijen en Mart Aarts

Samen zijn de vier leden 175 jaar bij de vereniging. Zoals gebruikelijk werden de jubilarissen door het Harmoniegezelschap thuis opgehaald. Daarna vond een kerkdienst plaats opgeluisterd door de Harmonie. Tijdens het officiële gedeelte van het Davidsfeest, dat voor de 158ste keer plaatvond, werden de gelukkigen in de bloemetjes gezet.

Mart Aarts is 25 jaar bij de vereniging en al die tijd bestuurslid technische zaken. Hij kreeg hiervoor het bondsinsigne in zilver uitgereikt. Vanwege zijn verdiensten voor de vereniging is hij benoemd tot lid van verdiensten.

Sef Claessen, 50 jaar lid van de Harmonie, is actief als muziekkant op hobo. Verder is hij onderdirigent en lid van de muziekcommissie. Hij kreeg het bondsinsigne in goud uitgereikt en werd benoemd tot erelid van de Harmonie. Bernard Driessen, de derde jubilaris, is 50 jaar bij de vereniging. Hij speelt tuba bij het harmonieorkest en ondersteunt met dit instrument het jeugdorkest. Daarnaast speelt hij zijn tuba ook nog bij de Fanfare Broekhuizenvorst & Ooyen.

Bernard Driessen kreeg het bondsinsigne in goud opgespeld en werd benoemd tot erelid van de vereniging. Als laatste werd Leo Verheijen gehuldigd. Ook hij is 50 jaar lid van de Harmonie. Buiten het bespelen van de klarinet bij het harmonieorkest ondersteunt hij met dat instrument het jeugdorkest. Verder is hij penningmeester van de vereniging.

Leo Verheijen kreeg het bondsinsigne in goud opgespeld en werd benoemd tot erelid van de Koninklijke Harmonie van Lottum. Na afloop van het officiële gedeelte vierden de jubilarissen dit heuglijke feit, samen met de aanwezige leden.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie