Verkiezingen nieuwe gemeenteraad

21-3-2018 door: Redactie
Hij was een van de eersten die woensdagmorgen 21 maart zijn stem uitbracht: oud-burgemeester Kees van Rooij. Hoewel hij nu burgemeester van gemeente Meijerijstad is, woont hij nog wel in Horst. Daarom mocht hij hier voor zowel de gemeenteraadsverkiezingen als het referendum over de Sleepwet stemmen.
maskTop
Verkiezingen nieuwe gemeenteraad
maskBottom

  Gemeente Horst aan de Maas maakte bekend dat om 11.00 uur de opkomst 11,3 procent was.

Ook de partijen laten zich nog een keer horen op sociale media.

Ger van Rensch (CDA) op Twitter: Ook op verkiezingsdag zelf doet @gemeenteHadM nog haar uiterste best om te informeren en stimuleren. Maak gebruik van je stemrecht. Dat is een groot goed!

Roy Bouten (PvdA): Als ik zie hoe makkelijk ik deze bijna 20 toppers opsom dan heb ik heel veel vertrouwen en zin in vanavond. Trots op die tientallen PvdA’ers die de laatste jaren het verschil hebben gemaakt en dat ook de komende 4 jaar willen doen. Geef ze jullie stem!

Maarten Voesten (D66+GroenLinks): Deel I van de missie zit er nu echt op! Vandaag lekker de hele dag podcast luisteren en chillen op de bank want dat is lang geleden... Vanavond gaan we bekijken of er een deel II komt...

Op het Twitter-account van D66+GroenLinks: Het is zover, het woord is aan u! Veel succes bij het maken van uw keuze

Update 14.50 uur van gemeente Horst aan de Maas: "Om 14.00 uur zijn er 7.794 Horstenaren naar de stembus geweest. Het voorlopige opkomstpercentage voor de gemeenteraadsverkiezingen in Horst aan de Maas lag daarmee op dat moment op 22,8 procent. Net als andere jaren is het stembureau op het gemeentehuis in Horst druk bezocht, daar is inmiddels ruim 27 procent van de kiesgerechtigden met een oproep voor dat bureau langs geweest. Ook bij de Lèste Geulde in Horst en in Sporthal de Kruisweide in Sevenum is het druk met percentages boven de 28 procent."

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie