Vakantie Cactus

22-7-2010 door: Cactus

Ook deze columnist wil wel eens met vakantie. Goed voor de geest en goed voor het lichaam. En inderdaad, we hebben genoten, gefietst, gewandeld en diverse plaatsjes bekeken. Want het is daar mooi, in Bergen (Noord-Holland). Een bekend kunstenaarsdorp uit vroeger jaren. Het is net net alsof de tijd eeuwen heeft stilgestaan.

De fietstochten door de duinen laten je de zilte smaak van de zee proeven. Het pilsje na afloop is dan bijzonder lekker, dat het geen merk van onze bekende Arcense brouwer was mocht de smaak en de pret niet drukken. Kortom, Cactus kan er weer tegenaan en zal zeker gemeenteraad en kabinetsformatie op de voet volgen.

Tijdens de raadsvergadering van 29 juni bleek overigens dat Essentie met diverse monden praat. In dit geval ging het over de jaarrekening van de ´oude´ gemeente Horst aan de Maas. Drie leden van Essentie stelden vragen over deze rekening aan het college. En Erik Beurskens deed weer als vanouds mee alsof de VVD in de gemeente nog bestond. Het kan natuurlijk dat hij al denkt aan de toekomst waarin deze partij weer een belangrijke rol wil gaan spelen, mét Erik natuurlijk! Essentie gaat dan gewoon terug naar de moederschoot. Voor het CDA wordt intussen een reddingsplan opgesteld met gouverneur Leon Frissen als man met de ijzeren vuist. Zijn nondejukes zullen door het provinciehuis schallen en Maxime Verhagen ziet links en rechts groen.

En de vakantie vierende columnist? Die heeft, met veel Duitse mede-voetballiefhebbers genoten van de historische finale tussen Spanje en Nederland. Dat ´die Mannschaft´ er ditmaal niet bij was vonden ze uiteraard jammer maar als ´gute Nachbarn´ hieven ze toch met ons het glas. De stormramp-ellende heeft nadien bij thuiskomst diepe indruk gemaakt. Dat de gemeente snel heeft gereageerd en geholpen is een grote pluim waard!

Cactus

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie