Twee prijzen in IJS-Vak-Wedstrijden

5-2-2014 door: Redactie
De jaarlijkse IJs-Vak-Wedstrijden vonden plaats op maandag 3 februari. IJssalon Clevers uit Grubbenvorst en Lo Solé uit Sevenum vielen tijdens de vakwedstrijden in de prijzen.
maskTop
Twee prijzen in IJS-Vak-Wedstrijden
maskBottom

Deelnemers uit heel Nederland kunnen in verschillende categorieën meedoen aan de ijsvakwedstrijden. Zo zijn er de onderdelen Gouden IJsspatel, Gouden IJscreatie en IJssalon van het jaar.

IJssalon Clevers uit Grubbenvorst behaalde de tweede plaats in de categorie Gouden IJscreatie met de creatie Smúlle, gemaakt door Kay Lommen. Theo Clevers: “De creatie is gebaseerd op een Deens appeltaartje. Iedereen was te spreken over onze creatie. Ik zei van tevoren nog dat we er ook vanuit moeten gaan dat we niet altijd kunnen winnen en toen werden we tweede. We waren verschrikkelijk blij. Tevens zijn we genomineerd voor IJssalon van het jaar. Ik was met stomheid geslagen. We hebben een goed team. De mensen en de handjes moeten het uiteindelijk doen.”

Lo Solé uit Sevenum werd vijfde in de categorie Gouden IJscreatie. Inge Groenewegen, eigenaar van ijssalon Lo Solé: “We hebben net geen podiumplaats behaald, maar we zijn er zeker trots op. Het is een goede prestatie. Twee ijssalons uit Horst aan de Maas staan in de top vijf. Samen met mijn partner, mede-eigenaar Joep Minten, heb ik een mooie creatie gemaakt genaamd Pure Passie. We hebben gebruikgemaakt van passievruchtijs. Dit was een verplicht onderdeel. Ook hebben we pure chocolade gebruikt en onze passie erin gestopt.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie