Turkse voetbalsterren in Horst

14-7-2010 door: Redactie
De Turkse voetbalclub Galatasaray traint deze week in Horst. Hordes journalisten waren zaterdag aanwezig bij de aankomst in het Parkhotel. Enkele fans zagen kans om op de foto te gaan met hun idolen, zoals met de trainers van de ploeg, Frank Rijkaard en Johan Neeskens.

Volgens Hans van der Sterren van het Parkhotel verblijft de club uit Istanbul in totaal 14 dagen in Horst. Het is voor het eerst dat een voetbalclub zijn trainingskamp in het Horster hotel opslaat. Voor Parkhotel Horst is het een proef, want bij zo’n trainingskamp komt veel kijken. Galatasaray huurt een complete etage van het hotel, brengt eigen masseurs, fysiotherapeuten, een teamarts, een kok en beveiliging mee. Ook wordt er iedere dag een live-uitzending voor de eigen tv-zender verzorgd.

“Wat opvalt, is dat ze veel slapen”, vertelt Van der Sterren. “Ze ontbijten laat, gaan daarna trainen en vervolgens slapen. En ook na de avondtraining liggen ze weer vroeg in bed.“ Hij verwacht dat de media-aandacht vanuit Turkije de komende dagen nog zal toenemen. “Na de aankomstdag was het nog heel beperkt, maar de ervaring leert dat er steeds meer journalisten uit Turkije komen. Daarom wordt er ook tijd ingepland voor interviews en dergelijke, maar er zijn altijd fotografen die proberen om nog een extra foto te maken”, aldus Van der Sterren.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie