Toernooi-seizoen

15-7-2010 door: Mies & Flo
Tentenkamp, veel te dun matje, lekker weer, hunkies links-rechts-boven-onder, beetje sportief doen, genieten van drank en vooral heel veel feesten.

Na drie uur lang rijden rollen we heel oncharmant de auto uit, om vervolgens 100 kg aan slaapzakken, partytenten, heel veel kleren en vooral ook heel veel drank de camping op te slepen. Bezweet en vermoeid van het sjouwen zoeken we het mooiste plekje op de camping. We hoeven jullie natuurlijk niet te vertellen dat het mooiste plekje op het terrein het plekje tussen twee grote legertenten vol met hunkies & hotties is. Het eerste wat we deden nadat we ons plekje gevonden hadden, was genieten van frietjes met mayo, biertjes en wijntjes. Omdat onze prioriteit friet en drank was, kwam het opzetten van de tent pas enkele uurtjes later. Het gevolg van deze prioriteit was dat we in het donker stonden te ‘knommelen’ met tentstokken, scheerlijnen en haringen. Iets anders wat niet gaat in een donkere tent is make-uppen, scheve eyeliner en mascara op je neus. Gelukkig waarschuwden de spiegels op de wc’s ons nog net op tijd en konden we toch nog good looking naar het feest. Na vele uren party hardy gingen we op speurtocht naar onze eigen tent om daar vervolgens, vanaf een krakkemikkig campingstoeltje, na te genieten van het feest en te socializen met de buren. Een megafoon zorgde ervoor dat we de volgende ochtend uit onze coma ontwaakten. Een toernooidag bestaat uit zonnen, lamballen, eten, drinken, sixpacks spotten, o ja, en ook nog een klein beetje sporten.

Hockeytoernooien, volleybaltoernooien, nu we er zo nog eens over nadenken zijn het allemaal dezelfde feesttoernooien, waar bijna geen sport meer aan te pas komt. Zweten, dat doe je alleen maar van het feesten en van de zon. Ook krijgen we het wel heet van alle goodlooking guys, daar hebben wij echt geen volleybal of hockeystick voor nodig.

Onze sportschoenen laten we volgend toernooiseizoen wel thuis, die hebben we helemaal niet nodig, des te meer plaats voor feestkleding in de tas!

Mies&Flo

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie