Theo Arts uit Horst neemt deel aan recordpoging

26-7-2012 door: Redactie
Begrafenis en crematieonderneming Theo Arts vof uit Horst neemt op donderdag 30 augustus deel aan de Nuvema Rouwauto Rit. Met dit evenement wil uitvaartverzekeraar Nuvema de langste stoet van rouwauto’s realiseren en hiermee een plek veroveren in het Guinness Book of World Records.

Het huidige record staat op 51 rouwauto’s en dateert van september 2011. Dit record werd gevestigd in Michigan, Verenigde Staten. Nuvema heeft als doel om dit record ruimschoots te overtreffen en richt zich op tenminste honderd begrafenisauto’s. De verzekeraar heeft alle driehonderd uitvaartverzorgers die met het bedrijf samenwerken, uitgenodigd deel te nemen. Op dit moment zijn er al 79 aanmeldingen.

“Met deze recordpoging wil Nuvema het fenomeen rouwvervoer in de schijnwerpers zetten”, zegt Theo Arts. “De grijze Mercedes is ons gezicht naar buiten. Wij besteden veel zorg aan onze rouwauto’s en merken steeds meer dat klanten bij een uitvaart bewust kiezen voor een bepaald type auto. Zij zoeken dan aansluiting bij de levensstijl van de overledene. Dat alles is voor ons voldoende aanleiding om mee te doen.” De recordpoging vindt plaats in aanwezigheid van officials van Guinness World Records. De deelnemers melden zich op donderdag 30 augustus om 15.00 uur in Baarn.

Voor meer informatie over de recordpoging ga naar: www.nuvema.nl/rouwautorit

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie