Tanja Beautycare

8-10-2015 door: Redactie
Bedrijf Tanja Beautycare Eigenaar Tanja Tangelder Adres Haammakerstraat 9 Plaats Horst Telefoon 06 28 48 00 60 E-mail info@tanja-beautycare.nl Website tanja-beautycare.nl Sector Schoonheidssalon Start Onlangs gestart

Activiteiten
Tanja Beautycare maakt uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige producten met een rijke samenstelling aan werkstoffen die direct resultaat geven. De behandelingen voldoen hiermee volledig aan de wensen en benodigdheden van de huid. Hierdoor kan voor iedereen een persoonlijke behandeling samengesteld kan worden.

Skeyndor is een sterk groeiend bedrijf in de wereld van professionele huidverzorging dat een zeer uitgebreid scala aan hoogwaardige producten biedt.

Tanja Beautycare gebruikt ook de cosmeticalijn van PUPA. PUPA is hét trendy Italiaanse make-up merk bij uitstek.

Daarnaast worden zuurstofbehandelingen van Intraceuticals gebruikt. Dit is dé behandeling onder de sterren als Madonna, Eva Longoria, Justin Timberlake, David Beckham en Katy Perry. Zuurstofbehandeling van Intraceuticals is een therapie die al na één behandeling zichtbare verbeteringen geeft. Deze behandeling is daarom uitermate geschikt voor iedereen die er snel beter uit wil zien. Voor een feestje, voor bruidjes, voor iedereen die zijn huid in topconditie wil brengen.

Doelgroep
Tanja Beautycare biedt behandelingen voor iedereen, zowel dames als heren. De huid zegt alles: emoties, levenswijze en ervaring tekenen zich er op af. Gun jezelf daarom niet alleen de weldaad van absolute top­producten in huidverzorging van Skeyndor en Intraceuticals, maar ook de ervaring en kennis van een deskundige.

Onderscheidend vermogen
Jaren ervaring, hard werken, blijven leren en investeren in innovatieve producten en behandelingen maakt deze salon tot een professionele en ­veelzijdige beautysalon voor ­iedereen. Een mooie vernieuwde salon aan huis, op de begane grond met parkeergelegenheid voor de deur. Tanja Beautycare staat met het juiste advies, uitstekende kwaliteits­behandelingen en ruime ­openingstijden voor de klant klaar. Bovendien is de salon laagdrempelig en ­betaalbaar.

”Schoonheid is een cadeau, ben er zuinig op”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie