Stripper geweigerd op Dendron

29-4-2010 door: Redactie
Grote commotie op het Dendron College in Horst. Enkele examenleerlingen hadden afgelopen woensdag een mannelijke stripper ingehuurd die tijdens de pauze in de aula uit de kleren zou gaan. Stripper Kevin werd echter door de directie naar buiten gemaand.

Het idee kwam van enkele examenleerlingen. Een van hen zag een filmpje van een striptease op een school en dacht 'dat willen wij ook'. Een andere leerling valt haar bij, nog vol energie vanwege alle ophef: "We wilden per sé een examenstunt. Iets waar iedereen nog lang over blijft napraten."

De stripper werd pas een dag voor de stunt geregeld. Aanvankelijk gaf de directie toestemming voor de stripact, maar het moest wel bescheiden blijven. De volgende ochtend kregen de leerlingen te horen dat de stunt toch niet door mocht gaan. "Ik dacht: ja doei, we hebben al betaald!'"
Conciërges probeerden de stripper er van te weerhouden dat hij de aula van het Dendron College binnenkwam, maar uiteindelijk wist hij toch naar binnen te glippen. Een vrij plekje in de aula en toepasselijke muziek en honderden leerlingen eromheen; alles stond klaar voor de show. "Toen de stripper de aula binnenliep begon iedereen meteen te klappen en te joelen. Mensen stonden op de tafels, het was echt een gekkenhuis."
De act was echter van korte duur. Voordat de stripper ook maar de jas van zijn brandweertenue kon uittrekken, verzocht een directeur van het Dendron hem al om de zaal te verlaten.
Stripper Kevin vindt de commotie behoorlijk overtrokken. "Ik was sowieso niet van plan om helemaal uit de kleren te gaan, er zijn toch kinderen bij. Als ze gewoon met me hadden overlegd wat wel en niet mocht, was er niets aan de hand. Dit is gewoon jammer. Ik ben nog geen minuut binnen geweest, terwijl het publiek enthousiast reageerde.

De examenleerlingen achter de stunt waren toen al vertrokken. "We zijn meteen hard weggereden, anders hadden we nu bij de directie gezeten." Diezelfde directie van het Dendron College was niet bereikbaar voor commentaar.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie