Stilzitten voor het goede doel

22-7-2010 door: Redactie
Donderdag 5 augustus organiseert Café De Lange samen met Dreksbak de Horster Kampioenschappen Boomstamzitten. Het is dit jaar de derde keer dat er gestart wordt met het verbreken van het record Boomstamzitten.

In en rondom horecagelegenheid De Lange in Horst worden, net zoals de afgelopen jaren, flinke boomstronken voorzien van een voetensteuntje, geplaatst. De deelnemers nemen hierop plaats en worden uitgedaagd het huidige Horster record van 100 uren te verbreken. Mariska Lensen en René Nellen stapten vorig jaar bij een record van 100 uren tegelijk van de stam.

Buiten het feit dat de deelnemers strijden om een prijs, staat de wedstrijd ieder jaar ook in het teken van een goed doel. Dit jaar is door de organisatie gekozen voor een regionaal goed doel, het Zorgplatform in Horst aan de Maas. Het Zorgplatform speelt een belangrijke rol in het ondersteunen en helpen van mensen en gezinnen die het om verschillende redenen moeilijk hebben. De organisatie Boomstamzitten hoopt, door middel van een financiële bijdrage, een aantal hulpbehoevende gezinnen een leuk uitje te kunnen aanbieden.

Iedereen die graag wil proberen het huidige record te verbreken, het goede doel wil steunen of wil strijden om een reischeque naar zonnige oorden kan zich aanmelden. De organisatie zorgt tijdens de kampioenschappen voor een boomstam, eten en drinken.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@delangehorst.nl of bellen naar 077 398 82 00.

Meer informatie is te vinden op www.delangehorst.nl en www.dreksbak.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie