Stichting Grandorse van start

9-8-2017 door: Redactie
De nieuwe stichting Grandorse werd zondag 6 augustus bekrachtigd met handtekeningen. Op hippisch centrum Grandorse in Kronenberg waren de Limburgse Ruiterkampioenschappen toneel voor het startsein van de stichting.
maskTop
Stichting Grandorse van start
maskBottom

Stichting Grandorse voert de agenda voor de hippische evenementen op de evenementenzone van Grandorse en zorgt voor het beheer en onderhoud van dit hippische gebied. Verder bekijkt de stichting samen met haar partners de mogelijkheden tot verdere doorontwikkeling van het gebied.

Het bestuur bestaat uit voorzitter Lex Ebus, secretaris Frans Janssen, penningmeester Stephanie Welschen en bestuursleden Pieter van Dreumel en Hans van de Goor. Zij vertegenwoordigen de vier samenwerkende partijen die de hippische zone gaan beheren. In de stichting zijn Equestrian Centre De Peelbergen, Stichting Ruiterbelangen, Stichting Aangespannen Evenementen Noord Limburg (SAENL) en Stichting SGW Noord Limburg vertegenwoordigd.

Lex Ebus komt uit Venlo en is naast zijn functie bij Grandorse directeur van Ebus Planten Cash & Carry. Ebus: “Ik ben gevraagd als voorzitter van Grandorse, omdat ik een achtergrond heb in de paardenwereld. Paarden zijn mijn hobby en ik ben zelf ook lang actief geweest in de sport.” Daarnaast heeft hij ook ervaring bij een eerdere soortgelijke ontwikkeling.

“Ik ben vereerd met deze rol als voorzitter van stichting Grandorse. Hier kan ik mijn energie en toewijding in kwijt. Mijn drive is samenwerken in de ruimste zin van het woord, daar licht ook de uitdaging van het te ontwikkelen gebied Grandorse. Samen met de vier partijen willen we een ontwikkeling tot stand brengen die recht doet aan de mogelijkheden die geboden worden. Mijn missie is voor alle niveaus die ontwikkelingen te verbeteren. Op lange termijn willen we nog meer mogelijkheden creëren om op niveau onze mooie sport te presenteren.”

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie