Starter in de regio - Jouw Stijl Mijn Stijl

10-8-2017 Advertorial
Jouw Stijl Mijn Stijl Bedrijf: Jouw Stijl Mijn Stijl Eigenaar: Anita Nabben–Hagens Adres: Van Bronckhorststraat 32 Plaats: 5961 SM Horst Telefoon: 06 52 39 50 16 E-mail: jouwstijlmijnstijl@kpnmail.nl Website: www.jouwstijlmijnstijl.nl Sector: Kleding en textiel Start: 3 juli 2017

Activiteiten

Jouw Stijl Mijn Stijl helpt klanten, zowel particulieren als bedrijven, met het verwezenlijken van hun kledingwensen. Voor een kledingstuk op maat, of een leuke jurk voor een feest, een gek kostuum, het kledingstuk dat niet meer gedragen wordt kan men terecht bij Jouw Stijl Mijn Stijl voor een creatieve make-over. Maar ook voor alle vermaak- en verstel werkzaamheden staat Jouw Stijl Mijn Stijl voor de klant klaar.

De bedrijfsnaam zegt het al: wat de stijl of wensen ook zijn, er wordt samen gezocht naar een creatieve en vakkundige oplossing en de klant krijgt altijd goed en eerlijk advies.

Doelgroep

Particulieren, jong en oud, maar ook mode- en kledingbedrijven in de regio Horst aan de Maas. Het atelier werkt buiten de openingstijden op afspraak. Voor mensen die minder mobiel zijn kan ook een afspraak aan huis gemaakt worden.


Onderscheidend vermogen:

Jarenlange ervaring in de confectie-industrie op het gebied van modetekenen en ontwerpen, patronen maken en graderen, kleding maken en vermaken. Er is een gediplomeerd coupeuse met een gedegen kennis van stoffen en materialen, opgedaan bij een toonaangevend textielbedrijf in de regio. Jouw Stijl Mijn Stijl staat klaar om haar passie, kennis en ideeën op het gebied van kleding met de klant te delen en ervoor te zorgen dat iedere klant tevreden is en blijft.

Omdat Jouw Stijl Mijn Stijl in het bezit is van onder andere industriemachines kunnen alle materialen verwerkt worden.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie