Sraar Smits in Eindhoven

14-10-2009 door: Redactie
Na een maandenlange voor­bereiding was het dan zover, de ­marathon van Eindhoven. Regen dreigde en viel korte tijd met bakken uit de lucht, de temperatuur was ­echter ideaal. Met een gemiddelde snelheid van iets meer dan 11 kilo­meter per uur legde Sraar het parcours van 42 kilometer in twee ronden af.

 Zijn eindtijd was 3 uur, 48 minuten en 48 seconden! Gemiddeld loop je zo’n 10 minuten langer over de tweede helft. Sraar wist dit verschil echter tot 3 minuten te beperken. Hij laat zich nu ook uit over de eindtijd, die hij voor ogen had. Drie uur en drieenvijftig minuten zou het moeten worden.

Veel ondersteuning had hij van het enthousiaste publiek, vooral in de laatste kilometers. Familie, vrienden, bekenden en vele anderen zorgden ervoor dat hij naar de finish gedragen werd. De twee begeleidsters, Petra van Rens en Annemie Hendrix, droegen ook bij aan het resultaat. Ze trainden de afgelopen maanden samen. Petra zette een iets snellere tijd neer, Annemie ging nagenoeg tegelijkertijd met Sraar over de finish.

Sraar is écht blij met het ­resultaat. ”Dit geeft weer een extra impuls aan mijn actie.” Hij gaat door met actievoeren, het inzamelen van geld voor de kankerbestrijding. Wat doet u? Zie ook www.sraarforlife.nl.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie