Sponsoracties voor Speeltuin Roeffen Mart

3-8-2017 door: Redactie
SV Lottum organiseerde de afgelopen weken samen met Sportevents4Kidz voor de twaalfde maal de Jako-voetbaldagen en voor de vierde maal de Jako-korfbaldagen. Met twee sponsoracties werd er door de deelnemers in totaal 2.350 euro bijeen gebracht, waarvan een deel gedoneerd werd aan stichting Speeltuin Roeffen Mart.
maskTop
Sponsoracties voor Speeltuin Roeffen Mart
maskBottom

Na vijf dagen van voetbalplezier met diverse wedstrijdvormen, dribbelden op vrijdag 21 juli ongeveer 180 deelnemers 1 kilometer met een bal. Deze sponsordribbel maakt onderdeel uit van de Jako-voetbaldagen in Lottum. De voetballertjes speelden samen een bedrag van 1.700 euro bij elkaar. De helft daarvan gaat naar stichting Kans op Toekomst, die kansarme kinderen uit Ethiopië helpt met naar school gaan en sporten. Speeltuin Roeffen Mart, dat het sponsorbedrag wil besteden aan een hoogwaardige picknickset, kreeg ook 850 euro van SV Lottum.

Uit de hele regio waren een week later 95 kinderen aanwezig om drie dagen lang korfbalspellen en -vormen te spelen. Door het scoren van vijfhonderd doelpunten met z’n allen haalden de meiden 650 euro op voor beide goede doelen. Ook hiervan was weer de helft voor de speeltuin in Grubbenvorst. Voorzitter Jan Vissers van de Stichting Roeffen Mart was erg blij met deze sponsorbijdrage van 1.175 euro. Hij nodigde alle kinderen uit om straks te komen kijken als de picknickset met het naamplaatje van SV Lottum Jako korfbal- en voetbaldagen erop onthuld gaat worden.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie