Speld v Verdienste v. Mullekom

31-12-2009 door: Redactie
Woensdagavond ontving de heer Arno van Mullekom (56) uit Griendtsveen uit handen van wethouder Marcella Dings de Speld van Verdienste van de gemeente Horst aan de Maas. De uitreiking vond plaats in Herberg de Morgenstond.

Arno van Mullekom stopt per 1 januari 2010 als bestuurslid van vereniging RKSV Griendtsveen. Na deze datum blijft Arno rustend lid van de vereniging. Arno is vrijwilliger geweest binnen de vereniging en een onmisbare rots in de branding in de afgelopen 15 jaar.

Als bestuurslid heeft hij de onderstaande taken, waarvan zelfs per seizoen meerdere taken tegelijk, uitgevoerd. Voorzitter, penningmeester, secretariaat, bouwcommissie, veldcommissie, jubileumcommissie, contactpersoon met jeugdcoördinator, regio-overleg, en stuurgroep privatiseren. Verder: handelingen bij overige werkzaamheden, kantinebeheer, inkoop en bezetting, opvangen bestuursleden tegenpartijen en scheidsrechters, beregening verleggen, in droge zomers elk moment van de dag, schilderwerkzaamheden, organiseren feestavonden, bestratingen, bouwwerkzaamheden, sleutelplanbeheer, en positieve bijdrage/inbreng elftallen.

Elke vereniging heeft wel eens een periode van mindere resultaten en minder bloei. Om op dat moment eenieder weer met de neus dezelfde kant op te krijgen heb je iemand nodig met doorzettingsvermogen, draagkracht en verstand van zaken. En Arno is zo iemand. Het resultaat is nu een geweldige vereniging. Prachtige kantine, mooi veld en een goede verlichting, nieuwe beregeningshaspel, fijne parkeerplaats en aanplant hagen.

RKSV Griendtsveen kan trots zijn op zo’n bestuurslid met vooral zijn competenties als penningmeester. De gehele boekhouding ziet er gezond uit gezien de reserveringen, afschrijvingen en reserves. Kortom: Arno was de ideale vrijwilliger met zijn gewenste bestuurlijke competenties en zijn tomeloze inzet. Zeer zeker een grote aderlating voor bestuur en vereniging op het moment dat hij stopt.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie