Sèrumse Fiste Sevenum

15-7-2010 door: Redactie
Op zaterdag 17 juli en zondag 18 juli staat Sevenum weer in het teken van de Sèrumse Fiste. Er is voor dit jaarlijkse muziek- en theaterfestival een gevarieerd programma samengesteld waarbij diverse theatergroepen, bands en dj’s optreden.

Op zaterdagavond 17 juli wordt er livemuziek gespeeld in Sevenum. Op het podium in de tent treden eerst de Banana Pancakes op. Een energieke jonge band uit de regio die een breed muziekrepertoire speelt voor jong en oud met de nadruk op gitaarmuziek.

De hoofdact van de avond zijn de Belgische mannen van de band Cookies and Cream. Een echte partyband die op geheel eigen wijze interpretaties brengt van de muziek van nu en van de grootste hits uit de jaren 70, 80 en 90. Pop, rock, disco, reggae, soul, dance, R&B, alle stijlen komen aan bod. De entree op deze avond bedraagt 5 euro.

Op zondagmiddag organiseert Sèrumse Fiste voor de vijfde keer het ‘Tourtheater - een wandeling vol verrassingen’. Tussen 13.30 en 15.00 uur kan gestart worden met deze wandeling die leidt door de mooie omgeving van Sevenum. Onderweg zijn er op verrassende locaties theateracts voor groot en klein. Deelname aan de tocht kost 6 euro, inclusief een kleinigheidje te eten en drinken tussendoor. Voor kinderen tot zes jaar is de wandeling gratis.

De tocht eindigt op het Raadhuisplein waar vanaf 15.00 uur allerlei activiteiten plaatsvinden. Zo zal de van tv bekende breakdancegroep HustleKidz een paar keer optreden en geeft theaterheld Ulik een spetterende voorstelling. Met de muziek van de Biergartenboys wordt het ouderwets Duits gezellig met een moderne twist.

Voor de kleinere bezoekers zijn er schminkers, een springkussen en andere leuke activiteiten. Rond 18.30 uur wordt de middag afgesloten met een theateract op het plein. De toegang tot de activiteiten in en om de tent is gratis.

Op zondagavond is er weer live muziek van de extravagante glitterpop-coverband Glance. De entree is op zondagavond gratis.

Kijk voor meer info op: www.serumsefiste.com

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie