Ruiterclub Wittenhorst leukste vereniging

9-8-2012 door: Redactie
Uit de verkiezing Leukste Sportvereniging van het jaar kwam Ruiterclub Wittenhorst uit Horst naar voren als winnaar van de gemeenteronde. De ruiterclub kreeg de meeste stemmen en won daarmee een plekje in de provinciale rondes van de verkiezingen.

Tweede werd voetbalvereniging Sporting ST uit Swolgen en Tienray. Tennisclub Grubbenvorst eindigde op een derde plaats. Stemmers konden de verenigingen beoordelen op sfeer, gezelligheid onder de leden, het enthousiasme van vrijwilligers en een positieve uitstraling.

De provincieronde start vanaf 6 augustus en er kan gestemd worden tot en met 28 september. De winnaars mogen door naar de landelijke ronde. Van 1 tot en met 31 oktober strijden de overgebleven sportverenigingen om de titel Leukste Sportvereniging van Nederland. De vakjury kiest de uiteindelijke winnaar.

De verkiezing wordt georganiseerd door Vote Company, in samenwerking met onder meer buurtsupermarktketen Spar, Sportstroom, Stenaline, mediapartner Eurosport en maatschappelijke partners Kika, Spieren voor Spieren en Right To Play, die worden gesteund door te stemmen. Voor meer informatie, kijk op www.leukstesportvereniging.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie