Rozenlied Eternity

26-7-2012 door: Redactie
Rozenkoningin Joya Hanegraaf uit Lottum presenteerde woensdag 25 juli in de entreehal van Veiling Rhein-Maas het Rozenlied ‘Eternity’. Geflankeerd door vijf rosalotjes bracht zij het lied, geschreven door Frank Schrijen en gearrangeerd door Herman Lamers live ten gehore.
maskTop
Rozenlied Eternity
maskBottom

De medewerkers van Veiling Rhein-Maas keken blij verrast toen Rozenkoningin Joya Hanegraaf woensdagochtend het rozenlied Eternity begon te zingen in de hal van het veilinggebouw. Het gebeurt dan ook niet elke dag dat een koningin in een prachtige rode jurk je toezingt, terwijl je op weg bent naar je werkplek. Rozenkoningin Joya zong in het Engels, Nederlands, Duits en Lottums over de roos.

De presentatie van het lied stond in het kader van het aanstaande Rozenfestival in Lottum, waarvan Veiling Rhein-Maas hoofdleverancier is. Tijdens de presentatie van het lied deelde een rozenmeisje witte rozen uit aan de toehoorders, zodat zij hun werkplek konden opfleuren op deze zomerse dag. Joya zingt het Rozenlied uiteraard ook tijdens het tweejaarlijkse Rozenfestival, dat plaatsvindt van vrijdag 10 tot en met maandag 13 augustus in Lottum.

Het lied Eternity is gratis te downloaden via www.rozenfestival.nl

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie