RoBici MTB-clinics

19-5-2011 door: Redactie
Bedrijf RoBici MTB-clinics Eigenaar Robert Beurskens Adres Mgr. Aertsstraat 31 Plaats 5866 BG Swolgen Telefoon 06 34 56 68 48 E-mail contact@robici.nl Website www.robici.nl Sector sportief/recreatief Start 1 januari 2011

Activiteiten

RoBici is dé specialist in het verzorgen van mountainbikeclinics, begeleide MTB-tochten en sportieve (bedrijfs)uitjes in Noord-Limburg. Mountainbiken is een machtige sport, die door steeds meer mensen beoefend wordt. Wie een mountainbike koopt, koopt een stuk vrijheid. Even ontsnappen aan het gejaagde leven, de pedalen rond laten gaan, je hoofd leeg fietsen, werken aan je uithoudingsvermogen, soms afzien en jezelf overtreffen, maar bovenal sportief en avontuurlijk bezig zijn en genieten in de buitenlucht van de prachtige Noord-Limburgse natuur.

Wat vaak onderschat wordt, is dat mountainbiken meer is dan fietsen alleen. Naast flink trappen, komt bij mountainbiken techniek, balans, controle en behendigheid kijken. Mountainbiken begint met een goede beheersing van de bike. In de clinics van RoBici wordt op een enthousiaste manier gewerkt aan het bijbrengen of aanscherpen van de juiste MTB-technieken, zoals houding, schakelen, remmen, klimmen en afdalen en bochtenwerk. Ook organiseert RoBici begeleide mountainbiketochten voor de MTB-ers die vooral kilometers willen maken en tegelijkertijd onbezorgd willen genieten van de mooie natuur. Zelfs compleet verzorgde arrangementen, familiefeestjes of bedrijfsuitjes zijn mogelijk; dat is pas echt sportief genieten natuurlijk! Daarnaast verhuurt RoBici ook mountainbikes.

Doelgroep

RoBici richt zich op een brede doelgroep: van beginnende tot gevorderde mountainbiker, van jong tot oud, van man tot vrouw, van individu tot groepen. RoBici heeft ook een speciaal aanbod voor de jeugd.

Onderscheidend vermogen

RoBici is het eerste bedrijf dat in deze regio technische MTB-clinics verzorgt. RoBici staat garant voor mountainbiken met Passie, Plezier en Prestatie. RoBici werkt met gediplomeerd MTB-instructeurs niveau 3, die de passie voor het mountainbiken willen delen met anderen.

Tip of mail de redactie Druk dit artikel af
Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie