Renée van Wegberg onder indruk van Wereldpaviljoen

2-4-2012 door: Redactie
Horster zangeres en musicalactrice Renée van Wegberg heeft als ambassadrice op maandag 2 april het Wereldpaviljoen op de Floriade bezocht. “Ik ben onder de indruk van deze kleurrijke, frisse en informatieve inzending”, aldus de ambassadrice van Het Wereldpaviljoen. “Vooral de interactieve games, de postzuil en de spannende wereldbol spreken me geweldig aan.”

Renée van Wegberg liet zich uitgebreid infomeren door de projectleiders van het Wereldpaviljoen, Ton Dols en René Poels. Floriade 2012 wordt woensdag geopend door koningin Beatrix en gaat donderdag voor het miljoenenpubliek open. Renée wilde graag vooraf een kijkje nemen in de Wereldpaviljoen-inzending in Villa Flora, waarbij kinderen door beleving kennismaken met andere culturen, de millenniumdoelen, fairtrade en solidariteit.

Renée vindt het bijzonder om samen te werken met de Limburgse stichting Wereldpaviljoen. Renée: "Ik ben ambassadrice geworden van het Wereldpaviljoen omdat ik het belangrijk vind dat kinderen in aanraking komen met de vele mooie culturen in deze wereld. Sociaal zijn naar je medemens, begrip hebben voor elkaar en tolerant zijn, zijn in deze maatschappij en in deze tijd erg belangrijk."

De musicalster vindt het ook belangrijk dat het Wereldpaviljoen aandacht schenkt aan de acht millenniumdoelen. "De doelen van dit educatief centrum voor mondiale vorming om alle kinderen naar school te krijgen, minder sterfte bij geboorte te realiseren en te werken aan een eerlijkere wereld kan ik alleen maar volledig steunen. Het Wereldpaviljoen wil van onze jeugd wereldburgers maken en ik vind fijn om hierbij betrokken te zijn en ik ben er trots op dit te doen", aldus Renée. 

De stichting Wereldpaviljoen laat weten trots te zijn op haar ambassadrice Renée van Wegberg.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie