Prijswinnaars vijfde kerstwandeling

14-1-2010 door: Redactie
Ruim 1400 wandelaars wisten zich los te rukken van de kachel thuis en trotseerden de kleine regenbuitjes. Zij wandelden met Kerstmis de drie kilometer lange verlichte route door de Kasteelse Bossen in Horst.
fotoMasker
Vorige foto
Vorige foto

Hoewel de vijfde kerstwandeling niet onder ideale weersomstandigheden plaatsvond, waren verlichting, muziek, entourage, catering en de vele vrijwilligers en wandelaars even sfeervol als altijd. Bij de start werden ze welkom geheten door de Kleffe Zök, die voor deze gelegenheid stemmige kerstliedjes speelden. Bij het Eendenkuulke werd de wandeling als vanouds opgeluisterd door het Horster Mannenkoor met Christmas Carols. De Peelrunners zorgden hier met hun glühwein en warme chocomel voor een aangenaam verpozen.
De route ging verder via de Dierenweide naar het Parkhotel. Hier kwamen de wandelaars oog in oog te staan met de Drie Koningen Caspar, Melchior en Balthasar. Vanaf het terras had iedereen een prachtig uitzicht over de zwemvijver, waar duikclub Quintus voor een vurig beeld zorgde. En in het Zoemhukske creëerde het blokfluitensemble onder leiding van Al Jacobs een muzikaal rustpunt.

Een groot aantal kinderen had gehoor gegeven aan de oproep om zich te verkleden als één van de Drie Koningen. Ze konden zich op de foto laten zetten bij de Liefdesboom door fotografen van Fotogroep Horst aan de Maas. De winnaars kunnen zich melden bij Harry Tacken, tel. 077 398 25 51. Meer informatie is te vinden op de site www.horsterlandschap.nl.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie