Poll week 52 2017

28-12-2017 door: Redactie
Na nieuwjaar ga ik sporten

Traditioneel gezien wordt er aan het einde van december veel gegeten. Met de kerstdagen wordt er even niet gedacht aan de lijn of de sportschool. Dat komt straks wel weer. Maar met de jaarwisseling in zicht, komen bij veel mensen ook de goede voornemens weer naar boven. Eentje daarvan is standaard om meer te sporten en de decemberkilo’s weer kwijt te raken.

Het is vrij logisch dat mensen na 1 januari met sporten beginnen. Het nieuwe jaar is begonnen en het is fijn om daar op een goede manier aan te beginnen. Natuurlijk kun je altijd beginnen met sporten, maar wellicht is er door de aangekomen kilo’s tijdens de feestdagen net na de jaarwisseling een extra stimulans om vol te houden.

Aan de andere kant is het zo dat als het door het jaar heen niet lukt, er geen reden is dat het nu wel zou lukken. Als je iets echt wilt, maakt het niet uit wat voor datum het is. Vaak is het zo dat mensen die na 1 januari met sporten beginnen het niet volhouden. Het moet niet om de datum gaan, maar om een verandering die je echt wilt.

Na nieuwjaar ga ik sporten. Wat vindt u?

eens: 48 procent
oneens: 52 procent

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie