Poll week 35 2017

31-8-2017 door: Redactie
We hebben een prima zomer achter de rug

Best een rare stelling, aangezien voor veel mensen de zomer van 2017 nou niet de boeken in gaat als een topper. Weinig dagen met meer dan 25 graden en de hoeveelheid regen was toch zeker bovengemiddeld. Echter werd onlangs bekend dat de zomer van 2017 op de zevende plek staat van warmste zomers ooit. Voor een goede zomer hoeft het natuurlijk ook geen 30 graden te zijn. Een lekker temperatuurtje en een droge dag zijn genoeg. Daarnaast is het zo dat we een prachtig voorjaar gehad hebben. Ook de nazomer belooft redelijk goed te worden. Laten we ophouden met zeuren en ons niet aanstellen.

Van de andere kant is het zo dat bijvoorbeeld zwemmen met een temperatuur onder de 25 graden vaak niet heel fijn is. Om de terrassen vol te krijgen én houden tot ’s avonds laat is het nodig dat het wat warmer is dan het nu geweest is. Veel evenementen zijn verregend of waren te koud. Heel jammer voor de organisaties die veel tijd er ingestoken hebben.

We hebben een prima zomer achter de rug. Wat vindt u?

Uitslag
Eens 78%
Oneens 22%

Bespreking
We hebben een prima zomer achter de rug. Dat vindt het merendeel van de stemmers van de poll van week 35: 78 procent heeft vóór deze stelling gestemd. Eigenlijk raar, zal de 22 procent van de stemmers dat tegen was denken, want de hoeveelheid regen was bovengemiddeld deze zomer en echt warme dagen hebben we ook niet veel gehad. Warme zomeravonden op het terras, middagjes zwemmen met de kinderen en tot in de late uurtjes zonder jas genieten van zomerse evenementen zaten er vaak niet in. Een aantal evenementen is zelfs verregend of was te koud. Van een prima zomer kunnen we dus eigenlijk niet spreken

Maar onlangs werd toch bekend dat de zomer van 2017 op de zevende plaats staat in de lijst van warmste zomers ooit. Gemiddeld was er dus weinig mis met de temperatuur afgelopen zomer, alleen het aantal echt warme dagen viel wat tegen. Volgens de meeste stemmers hoeft het dus geen 30 graden te zijn voor een goede zomer. Bovendien hebben we het echt zomerse weer in het voorjaar al gehad, dus volgens het grootste deel van de stemmers mogen we eigenlijk niet klagen.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie