Partybeest Verheijen

9-8-2017 door: Redactie
De afgelopen twee weekenden ben ik er weer achter gekomen hoe leuk uitgaan is.

Aangezien ik altijd op de zaterdagmorgen moest werken, kon ik nooit op de vrijdagavond uit gaan. Nu dat verleden tijd is, ben ik er misschien een beetje te hard tegenaan gegaan. Twee dagen in een weekend uitgaan is toch wel slopend en dat dan twee weekenden achter elkaar. Mijn lichaam heeft me al gestraft hoor, mijn stem is bijna verdwenen en ik ben heel erg verkouden.

Waar ik dan allemaal ben geweest? Bij Beatz and Bandz natuurlijk. Dat was dit weekend en als Lottumse kan ik dat eigenlijk niet missen. Ik vind het altijd super gezellig, dus ik kan het echt aanraden! En afgelopen weekend was ik te vinden op Solar, dit is een festival in Roermond. Normaal zou ik nooit naar zo’n festival gaan, maar een vriendin van mij heeft na drie jaar proberen eindelijk kaartjes gewonnen voor iets. Op zo’n ice tea flesjes staan vaak acties over kaartjes winnen voor festivals, dit probeert ze al drie jaar en ik maak haar altijd belachelijk als het niet lukt.

Deze keer had ik het mis en ik mocht zelfs nog mee ook. Daar zeg ik zeker geen nee tegen. Ik denk niet dat ik volgend jaar zelf een kaartje ga kopen, want het is niet helemaal mijn ding. Wel heel erg leuk om een keer te zien en mee te maken. Ik hou toch iets meer van bandjes en Solar is voor 95 procent dj-muziek. Heb me zeker wel vermaakt, ik bedoel met bier en muziek maak je mij al snel tevreden.

Nu heb ik wel heel veel behoefte aan rust en mijn lichaam ook. Ik ga lekker wat bijtanken op de bank en van de zon genieten!

Liefs,

Puck

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie