Hitmaestro genomineerd voor Party Award

23-11-2017 door: Redactie
Stijn Bastiaansen (22) uit Horst, voor veel mensen beter bekend als Hitmaestro, is dit jaar voor het eerst genomineerd in de categorie ‘opkomende party DJ van Nederland’. Deze award wordt uitgereikt door Party Awards op woensdag 29 november in Studio 76 in Etten-Leur.
maskTop
Hitmaestro genomineerd voor Party Award
maskBottom

De nominatie volgt na een bewogen jaar voor de Horster dj, die naast zijn shows door het land ook regelmatig op feestjes in de gemeente te vinden is. Hij sloot zich aan bij feestagency Code 16 en veranderde zijn naam van DJ STYN naar Hitmaestro. Zijn zomer was goed gevuld met festivals zoals Freshtival,
Hockeyloverz en Festyland. Toch kwam de nominatie die daarop volgde als een verassing. “Ik hoorde van de nominatie door een belletje van de organisatie”, reageert Bastiaansen.’’Ik was natuurlijk wel verrast, maar wat een eer om genomineerd te zijn.”

“Ik hoop dat ik een kans maak om te winnen”, vertelt de dj. “Dat zou een mooie stap zijn voor mijn carrière waardoor er hopelijk nog meer mooie boekingen binnen zullen komen.” De winnaars van de jaarlijkse Party Awards worden gekozen door het publiek. Zij kunnen via sms of op de website stemmen op hun favoriete dj.
(Foto: Daniëlle van der Veeken)

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie