Pand16 mode en meer

10-3-2016 door: Redactie
Bedrijf Pand16 mode en meer Eigenaar Sandra Rasing-Haegens Adres Venrayseweg 16b Plaats Horst Telefoon 06 23 50 80 96 E-mail info@pand16horst.nl Website facebook.com/pand16horst Sector detailhandel Start 11 maart 2016

Activiteiten
Pand16 mode en meer is een winkel waar je terecht kunt voor betaalbare dameskleding, ook voor dames met een maatje meer. Ook zijn er accessoires zoals sjaals, riemen, ringen en door de eigenaresse zelfgemaakte sieraden te vinden. Voor degene die zelf met kralen aan de slag willen gaan, heeft Pand16 een kralenkast vol met kralen en toebehoren. Verder is de winkel aangekleed met leuke woonaccessoires en handgemaakte decoraties. Ook voor een leuk cadeautje in huis is Pand16 het juiste adres.

Doelgroep
De doelgroep voor Pand16 mode en meer zijn dames die kleding zoeken die niet overal in de winkels hangt. Ook voor dames met een maatje meer heeft Pand16 een leuke collectie kleding. De sieraden die Sandra zelf maakt, is alleen in Pand16 te vinden. Iedereen is welkom bij Pand16, maar de meeste dames die hier voor kleding komen zijn tussen de 30 en 65+. Voor de woonaccessoires en handgemaakte decoraties geldt dat iedereen die in huis blij wordt van een leuke kandelaar, lamp, fotolijst of beeldje slaagt bij Pand16 mode en meer.

Onderscheidend vermogen
Pand16 mode en meer probeert zich te onderscheiden door een collectie kleding in de winkel te hebben die niet in iedere winkel hangt. Minimaal twee keer per maand wordt er ingekocht. Van ieder item worden maar een paar stuks ingekocht, om deze zo speciaal mogelijk te houden. Zo zien de klanten iedere keer weer wat nieuws hangen. De handgemaakte decoraties zijn alleen bij Pand16 te vinden. Naast dit alles zijn de goede service en advies die klanten krijgen bij Pand16 zeker zo belangrijk.

Disclaimer | Copyright© 2018 Kempen Media b.v. | Ontwerp & realisatie Kempen Communicatie
Kempen Media b.v. is partner van Kempen Communicatie b.v.
Kempen Communicatie: Strategie, Creatie, Realisatie